Wij bellen u terug!

  +31 (0)341 - 759 252

  Neem contact met ons op voor de beste prijzen!

  Onderhoud laminaatvloer

  Om te zorgen dat uw vloeren jaren meekunnen, zonder dat u zich ergert aan beschadigingen en een steeds lelijk wordende vloer, is goed en regelmatig onderhoud erg belangrijk! Benieuwd wat de beste manier daarvoor is? Lees dan zeker verder!

  Blog

  onderhoud laminaatvloer

  Om te zorgen dat uw vloeren jaren meekunnen, zonder dat u zich ergert aan beschadigingen en een steeds lelijk wordende vloer, is goed en regelmatig onderhoud erg belangrijk!

  Maar wat is nou precies de goede manier om een laminaatvloer te onderhouden? Dat ga ik u vandaag in deze blog vertellen, waar ik enkele tips deel!

  1. Voorkom teveel water: Ten eerste (teveel) water is je vijand, want als er te veel water in één keer op een gewone laminaat vloer komt, kan het tussen de kieren komen, waardoor het laminaat kan gaan uitzetten! Voorkom daarom bijvoorbeeld om heel nat te dweilen, hierdoor is de kans kleiner dat het water tussen de kieren komt! Het AQUA+ laminaat is hierop natuurlijk een uitzondering.
  2. Zand is je vijand: Voorkom verder dat er teveel zand of kleine scherpe dingentje op de vloer komen, dit zorgt namelijk voor die kleine, lelijke krasjes op de vloer, daarom zijn een deurmat en de stofzuiger je vriend!
  3. Vilt: Eén van de lelijkste dingen op een vloer zijn die lelijke grote krassen, dat je meubilair kan maken met het verschuiven van dingen. Gebruik daarom zeker vilt onder de poten van je meubilair, waardoor dit voorkomen kan worden!
  4. Speciale laminaatreiniger: Wanneer men de vloer wilt schoonmaken, pak je automatisch al gauw naar een allesreiniger, maar doe dit zeker niet op een laminaatvloer. Als je wilt dat deze lang meegaat, is het slim om laminaatreiniger te gebruiken. Deze is speciaal gemaakt voor dit materiaal en je kunt er vrijwel alle vlekken mee weg krijgen!

  Dit waren enkele, praktische tips wat betreft het  onderhoud vanuw laminaatvloer, maar ik garandeer u: Als u deze tips volgt dan heeft u zeker nog jarenlang plezier van uw laminaatvloer!

  Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog!

   

  Door Esther Huisman