Wij bellen je terug!

  +31 (0)341 - 21 73 44

  Neem contact met ons op voor de beste prijzen!

  Gezocht: creatieve marketing stagiair met interesse in social media & digital marketing

  Voor Kunstgras de Veluwe en Vloerenuys de Veluwe zijn wij op zoek naar een creatieve student marketing. Ben jij gek op Instagram & TikTok? Vind je het leuk om creatieve content te creëren? En wil je meer leren over hoe je een e-mailmarketing in kunt zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Blog

  Voor de periode februari t/m juni (flexibel) zijn wij op zoek naar een stagiair die ons kan ondersteunen in onze marketing. We zijn gevestigd vlakbij station Nunspeet. Je zult samenwerken met de marketing manager en de bedrijfsleider. We vinden het fijn als je zelfstandig kunt werken en creatief bent. Hard werken is belangrijk maar gezelligheid hoort er ook bij!

  Een paar taken:
  – Creëren van content op Facebook, Instagram, TikTok en Linkedin
  – Onderhouden van creatieve content op websites
  – E-mailmarketing opzetten (Het is wel handig als je hier affiniteit mee hebt).
  We zijn benieuwd naar je creatieve motivatie & CV. Vergoedingen e.d. zijn bespreekbaar

  Wat bieden wij? 
  Bij Vloerenhuys de Veluwe kom je in een klein ambitieus team te werken. Ook Kunstgras de Veluwe hoort hierbij, een bedrijf dat vloeren en meubels verkoopt. Omdat we een klein team hebben werken we nauw met elkaar samen. We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en hier iets kunt leren. Als marketing manager ligt mijn specialisme vooral op allround marketing, digitale marketing en e-mailmarketing. Als je hier meer van wilt leren, solliciteer dan vooral. Content creatie op social media zal een onderdeel van je stage zijn. Als stagiair zal je echt onderdeel van ons team zijn. We hebben zin om je te ontmoeten!

  Solliciteren kan via Stagemarkt.nl of Jobsurfing.nl.

  Caroline Mari Mulder

  caroline@kunstgrasveluwe.nl