• Lorem ipsum

Vloerentrend 2024: Grote formaat tegels

26 Jul 2024
door Caroline

Grote formaat tegels zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, en dat is niet zonder reden. Hun moderne uitstraling en het gemak van onderhoud maken ze een favoriete keuze voor zowel badkamers als keukens. In dit blog bespreken we waarom grote tegels ideaal zijn voor jouw interieur en hoe de PVC tegels van o.a. VT wonen by Floorlife collectie van Vloerenhuys de Veluwe hier perfect bij passen.

Waarom kies je voor grote pvc tegels?

  1. De strakke uitstraling: Grote tegels geven een strakke en moderne look aan elke ruimte. Ze creëren een uniform en open gevoel doordat er minder voegen zijn. Dit geeft een rustige en ruimtelijke sfeer, wat vooral in kleinere ruimtes een groot verschil kan maken.

  2. Makkelijk te onderhouden: Met minder voegen zijn grote tegels gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden. Voegen zijn vaak de plekken waar vuil en schimmel zich ophopen, dus met grotere tegels heb je hier minder last van. Dit maakt ze ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

  3. Makkelijk te combineren in verschillende interieurs: Grote tegels zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en afwerkingen, waardoor ze in bijna elk interieur passen. Van een strakke moderne look tot een industriële uitstraling, grote tegels bieden eindeloze mogelijkheden.

Trend: Natuurlijke Tinten en Geometrische Vormen

Een opkomende trend in 2024 is het gebruik van natuurlijke tinten zoals sage groen, aardse bruintinten en zachte beiges. Deze kleuren brengen een gevoel van rust en balans in huis en combineren prachtig met de geometrische vormen die steeds vaker worden gezien in vloerontwerpen. Geometrische patronen, zoals hexagon en visgraat, voegen een uniek visueel element toe dat zowel stijlvol als tijdloos is​. 

VT wonen by Floorlife Collectie

De basic collectie van VT wonen by Floorlife, verkrijgbaar bij Vloerenhuys de Veluwe, biedt een prachtige basis voor elk interieur. Hun PVC tegels hebben de uitstraling van een betonnen vloer, wat niet alleen stijlvol is, maar ook onderhoudsvriendelijk en geluiddempend. Met een royale afmeting van 91.4 x 91.4 centimeter creëren deze tegels een ruimtelijk effect in elke kamer.

Of je nu een moderne of industriële look nastreeft, de betonlook tegels uit de VT wonen by Floorlife collectie vormen de perfecte basis. Bij Vloerenhuys de Veluwe kun je rekenen op de beste prijs voor A-merk vloeren, vakkundige legservice, en gratis advies aan huis of in de showroom. Bovendien worden de vloeren binnen 5 weken gelegd, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe interieur.

Waarom Kiezen voor Vloerenhuys de Veluwe?

  • Beste prijs A-merk vloeren: Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.
  • Vakkundige legservice: Professionele installatie voor een perfect resultaat.
  • Gratis advies aan huis of in de showroom: Persoonlijke begeleiding bij je keuze.
  • Binnen 5 weken gelegd: Snelle service zonder in te boeten op kwaliteit.

Met deze voordelen ben je verzekerd van een duurzame en stijlvolle vloeroplossing uit de bekende VT wonen collectie.