• Lorem ipsum

Inspiratie voor je nieuwe vloer: Ontdek de nieuwste trends!

2 Aug 2024
door Caroline

Als je op zoek bent naar inspiratie voor je nieuwe vloer, ben je hier aan het juiste adres. Dit jaar zien we enkele opwindende trends in vloerdesign die je interieur een stijlvolle en moderne uitstraling kunnen geven. Twee van de meest populaire patronen zijn visgraat en Hongaarse punt

Visgraatpatroon

Het visgraatpatroon is een trendy keuze die elk interieur een luxe uitstraling geeft. Dit patroon, waarbij de planken in een V-vorm worden gelegd, zorgt voor een dynamische uitstraling. Visgraatvloeren zijn geschikt voor zowel moderne als traditionele interieurs en kunnen een ruimte optisch vergroten.

Voordelen van visgraatvloeren:

  • Past bij elke interieurstijl.
  • Creëert een gevoel van ruimte en dynamiek.
  • Hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur.

Hongaarse punt

Een andere trend die we zien, is de Hongaarse punt. Dit patroon lijkt op visgraat, maar met een twist: de planken worden onder een hoek van 45 of 60 graden gesneden en geplaatst, wat een scherpe en verfijnde look geeft. De Hongaarse punt voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte.

Voordelen van Hongaarse punt:

  • Geeft een chique en elegante sfeer.
  • Geschikt voor verschillende interieurstijlen.
  • Maakt kamers langer en breder.

Hoe kies je de juiste vloer?

Bij het kiezen van de juiste vloer is het belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke smaak, de stijl van je interieur en praktische overwegingen zoals onderhoud en duurzaamheid. Bij Vloerenhuys de Veluwe helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te inspireren met onze uitgebreide collectie vloeren.

Bezoek onze showroom, maak een afspraak aan huis of neem een kijkje op onze website voor meer inspiratie en advies.